Säännöt

Kilpailun säännöt ja eteneminen
Päivänsäde -ehdokkaiden kuvaukset toteutetaan Valokuvaaja Sofia Virtasen ja Kuvagalleria Kotkan studioilla 1.2.-31.3.2021 välisenä aikana. Kilpailu on avoin kaikille 0-5 -vuotiaille naperoille. Ikähaarukkaan sopimisen lisäksi ainoa vaatimus osallistumiseen on iloinen ja rohkea mieli, sillä Päivänsäde on tehty vilpittömästä ja persoonallisesta asenteesta! Kilpailukuvauksen hinta on 110 euroa. Hinta sisältää kisaan osallistumisen lisäksi koevedokset, kuvien arkistoinnin, 20x25cm kuva suurennoksen ja tästä samasta kuvan nettiformaatissa.

Esiraati suorittaa esikarsinnan, jossa kaikista kuvatuista valitaan finaaliin 20 sädehtivintä tapausta. Finalistien kuvat julkaistaan Neuleliike Noon Knitin (Vesivallinaukio 1, Karhula) näyteikkunassa ja Foto PR valokuvausliikkeen (Kymenlaaksonkatu 20, Kotka) näyteikkunassa sekä Facebookissa Päivänsäde-sivuilla. Kilpailun jälkeen valokuvat voi lunastaa itselleen -50% ovh hinnasta. Päivänsäde voittajat saavat kuvat itselleen veloituksetta. Omaa suosikkiaan voi äänestää huhtikuun aikana Facebookissa Päivänsäteen omalla -sivustolla tykkäämällä omasta suosikistaan.

Tuomariston valitseman voittajan, vuoden 2021 Päivänsäteen, vanhemmille ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti. Vuoden 2021 Päivänsäteen kuva julkaistaan toukokuussa Kaakon Päivänsäde -nettisivulla, Facebookissa Päivänsäteen ja Kuvagalleria Kotkan sekä valokuvaaja Sofia Virtasen sivustoilla. Palkintoa ei jaeta juhlallisesti ainoastaan Päivänsäteelle vaan myös omaa suosikkiaan äänestävien kesken arvotaan järisyttävän hieno palkinto!
Lisätietoja kilpailusta sekä ajanvaraus Karhulaan tai Kotkaan!
KARHULA
Valokuvaaja Sofia Virtanen
Karhulan Teollisuuspuisto
Pajatie 69, 48600 Kotka
040 552 9885
KOTKA
Kuvagalleria Kotka / Heidi
Kotkan Klubin 2krs
Kirkkokatu 2, 48100 Kotka
044 212 9739
Taapertaako juuri Sinun kotonasi vahva ehdokas seuraavaksi Päivänsäteeksi?

Sponsorit

Päivänsädettä mahdollistamassa
Valokuvaaja Sofia Virtanen
Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään